Milli & Voice of Sales

 

Myynnin oppimisen Voice of Sales –tapahtuma  Logomossa on Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman MILLI-hankkeen vuosittainen huipentuma.

 

Tavoitteet

 

MILLI - hankkeen tavoitteena on lisätä myynnin arvostusta, osaamista ja ymmärrystä erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Myyntiosaamista tarvitsevat elinkeinoelämän lisäksi myös yksityiset ihmiset. Työllistymiseen, työelämässä menestymiseen ja elämänhallintaan omien ajatusten, osaamisen ja tekemisten esille tuomisen taidoilla on olennainen merkitys. Hankkeessa testataan innovatiivisia oppimismenetelmiä korkeakoulutuksessa, toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa ja lukiossa. Hankkeen toimintaan osallistetaan oppilaitoksia koko Varsinais-Suomesta.

 

Toimintamallit

 

MILLI-hanke kehittää toimintamallia, jossa perehtyminen myynnin eri osa-alueisiin tehdään kiinnostavalla ja normaalista opetussuunnitelmasta poikkeavalla tavalla. Menetelmiä ovat vuorovaikutuksen oppimiseen painottuvat kilpailut, opi opettamalla -tapa oppia sekä Varsinais-Suomalaisten toisen asteen oppilaitokset ja ammattikorkeakoulun yhdistävä yhteistyö.

 

Tulokset

 

Opi opettamalla -tapahtumissa ammattikorkeakouluopiskelijoista koostuvat tiimit suunnittelevat ja toteuttavat myynnin merkitystä ja roolia yhteiskunnassa käsitteleviä kolmen oppitunnin kokonaisuuksia. Toisen asteen opiskelijat opettavat taitoja edelleen muille toisen asteen opiskelijoille. Oppilaitokset, elinkeinoelämä sekä viranomaiset edistävät nuorten työllistymistä sekä yritysten kanssa verkottumista. Vuoden aikana tehty työ huipentuu vuosittain järjestettävään tapahtumaan Voice of Sales. Tapahtuma tekee näkyväksi työn tulokset ja levittää projektissa kehitettyä toimintamallia alueellisesti ja valtakunnallisesti tapahtuman yhteydessä Rasekon järjestämässä seminaarissa.

Hanketuloskortti löytyy Hanketuloskortti.fi-palvelusta haulla MILLI.

 

Toteuttajat

 

MILLI-hankkeen toteuttavat Turun ammattikorkeakoulu Oy, Raision seudun koulutuskuntayhtymä RASEKO, Kaarinan lukio ja Turun Lyseon lukio.

 

milli.turkuamk.fi

 

MILLI-nettisivuille pääset myös klikkaamalla logoa.

MILLI-

HANKE